понеділок, 20 березня 2017 р.

Карнавальні костюми.

     Новорічні свята закінчились, а я не показала якій костюм шила Павлуші на Новорічне свято у школі. Він був отаманом розбійників. 
     Перший раз не купляла ні одного метра тканини, все з "хом'ячих" запасів. А, зараз дуууже багато фото. Павлуша ліворуч.
     

Це вдома з Тимофієм-їжачком.


     Детальніше про костюм розбійника. Штани зшиті зі старих татових, потерті з маленькими дірочками, саме те, що портібно для справжнього розбійника.



 Ззаду вийшов гарний малюнок, коли прибрала кармани. Дірочкі штопала нитками з золотим люрексом, отаман може собі дозволити ;о)


     Сорочка з тонкого батиста. Пуговки черепушки.



     Жилет прикрашен черепами, шипами та шкіряними вставками. Ззаду, навіть, вставлені металеві кільця.



Аксесуари: ремень з кобурою (кобура зшита з тієї ж шкіри, що і вставки на жилеті); хутряна накидка; шляпа з черепом та пір'ям. 
      
Якщо, ви додивитися до кінця покажу ще комзол мушкетера. Шила у позаминулому році для Павла, а він захворів і не був на святі. Давно мріяла зшити костюм мушкетера, але не зікінчила, може Тимофію згодиться, тоді й буди дошивати штани та інше.




     Виявилося, що і цей костюм не показувала. Павло був у садочку Вакулою, мій і його улюблений костюм: смушева шапка із шликом, оксамитовий каптан, шовкові шаровари та стрій з золотої парчі. Тимофій у костюмі ельфа, про нього росповідала тут.


     Можна непоганенький прокат відкривати ;о)

     З новорічними поробками, поки, роблю перерву, весна на порозі. До зустрічі!

Боже бережи Україну!


14 коментарів:

  1. Наталко, я в шоці! Приємному! :) Ці костюми-витвори мистецтва! Як повезло цим діткам з матусею! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дівчата! Я дуже люблю шити карнавальні костюми, так цікаво продумувати образ, деталі, шукати та підбірати тканину...азарт ;о)

      Видалити
  2. Наташа,костюмы просто обалденные!Какие у тебя руки золотые!!

    ВідповістиВидалити
  3. Непоганенький?! Та ти просто чарівниця! У мене немає слів від захвату ))) Хоча після льяльок, яких мала щасливу наооду наживо бачити, чи можна дивуватись - а, виявляється, можна :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приєднуюсь! Тільки ворона вживу чого варта!!! Та й не тільки... Шкода, що вдалося лише на одній зустрічі рукодільниць побувати(((
      А на рахунок костюмів напрокат - бачила перед Новим роком оголошення біля під'їзду та біля садочку;) можна ще й біля магазину та школи повісити з фото, думаю буде попит;)

      Видалити
    2. Дякую Тетяна! Я дуже хочу ще раз попасти на зустріч рукодільниць, але завжди щось заважає :( З прокатом можна буде подумати лише коли меньші підростуть Тимофій та Федір ;)

      Видалити
  4. Мне все это близко:и костюмы на утреники и не покупать ни кусочка ткани ,а все из захомяченого прежде.Костюмы роскошные!И про прокат хорошо задумано).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксана благодарю! Все таки хомячьи запасы это здорово ;о)

      Видалити
  5. Які гарні костюми, кожна деталь продумана до дрібниць!

    ВідповістиВидалити
  6. The contents you mentioned in post are too good and very useful. I will keep it in mind, thanks for sharing the information keep updating further

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...