пʼятницю, 28 березня 2014 р.

Приєднуйтесь! Український патріотичний квілт!

Останнім часом я дуже рідко пишу, нові роботи є, але показувати їх нема бажання - країна на грані війни. Боже храни Україну!
Олена пропонує дуже гарну ідею, в голові вже рояться різні думки, вони ще не стали навіть ескизамии, але все попереду. Докладніше читайте у Олени.

Мои дорогие русскоязычные читательницы, я решила перейти на украинский язык в своем блоге, чтобы выразить свою позицию - я русская, но я УКРАИНКА! И я патриот своей страны, своей любимой Украины! 
Если, что-то не понятно всегда можно воспользоваться переводчиком, надеюсь на Ваше понимание.

6 коментарів:

  1. Наталі, підтримую твою україномовність в блозі!
    Про патріотичний квілт у мене вже думки в голові рояться (я про цей проект прочитала ще в ФБ у Олени). ...Так, поки не дуже до шиття і креативу, але така тема може сильно захопити!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Цветана за підтримку, моя українська ще недосконала, але я вчуся ;)) У мене дуже багато ідей по квилту, буду викладати замальовки.

      Видалити
  2. Идея супер, только квилт я наверно не потяну, а вот какую-нибудь малую форму в патриотическом ключе очень хочу пошить, пока жду вдохновения! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леночка, я тоже большую работу не осилю (включилась в проект Dear Jane), думаю сшить панно на стену.

      Видалити
  3. Я відразу стала писати українською :) Спочатку вела двома мовами, а потім подумала: для чого подвійна робота? причепила перекладач у блозі, зараз з цим проблем немає ніяких :) Підтримую :)

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...