понеділок, 19 жовтня 2015 р.

Млинцеві пекарі. Та вишивальні процессссси.

Українською так цікаво звучить назва - ніжно і ласкаво ;)) Своїх "Пекарів" вишила ще торік, але як завжди нема часу показати. Це одна з улюбленіших моїх робіт, хоча вишивалась важко -льон, ще й сірого кольору....очі мої очі ;)))

Дуже люблю усіляких казкових створінь.
Мені подобається переглядати вишивальні процеси іншіх майстринь, виявляється я не одна така з купою ПОЧАТИХ робіт. Виправдання лише одне.....дуже люблю починати нову вишивку перші хрестики це неймовірні відчуття, але чим ближче до закінчення, тим важче вони даються. В цей час головне не кинути роботу і ці ПЕРШІ відчуття повертаються, як тільки забираєшь роботу з багетної майстерні. Але я людина захоплива, тому часто відволікаюсь на інші цікаві роботи і повернутись до розпочатої вишивки дуже важко. Розумію що з цим треба боротися, тому прошу у Вас мої любі "чарівного стусана" ;)))
Будинок мрії - в вишивці "не йде" і в житті новий будинок лише в проєкті, мабуть тому, що теперішній будинок мене влаштовує, маленький, але затишний. Хоча чоловік підганяє...
 "Мережка" - любов моя! Цей мідний чайник мене підкорив з першого погляду, його і вишила, а далі....зупинка
 Знов будиночок, здається не складний малюнок, а не йде....
 Ще одне кохання с першого погляду Магічний Санта. Довго шукала матеріали, довго чекала коли приїдуть, нарешті зробила розмітку....немаленька така картина буде
Ниточки та бісер гарнюні ..... але вишивати виявилось дууууже складно, кілька хрестиків і все. Чекаю "другого дихання" Різдво на порозі - це шанс почати знов.

І знов будиночки, на цей раз зі спільного проекту Анни  "Собираю бригаду строителей". З дванадцяти будиночків вишито п'ять і знов Новорічний грудневий на черзі )))

 Манюні, але теж застрягли.
 Сплячі діти, тут прогрес, це остання з чотирьох, кожному моєму синочку по картинці. Доречі, я їх тут зовсім не показувала, виправлюсь ;))
 Мілл Хілл - обожнюю! Маленьке різдвяне пташеня, тут тільки початок, але воно вже майже готово.
 Так, так і знову будиночок - люблю я їх, дуже люблю! Робота йде, дизайн дуже подобається тому вишивається легко, ще й колір один.
Дивлюся на цю кількість робіт - жах! І це ж тільки вишивка, а скільки ще недов'язаного, недошитого, недоплетеного, недоліпленого та іншіх НЕДО.......починаю боротьбу з недоробками - майже лайливе слово фу-у-у...
До зустрічі! ;))))

Боже бережи Україну!

24 коментарі:

  1. О, скільки в тебе процесів! І всі такі гарні! Я в захваті! Люблю наблюдати за процесами! :) Але закінчувати потрібно, я нервуюсь, коли багато недоробок :)
    Ось, Юля, також показує свої процеси, пропоную влаштувати борьбу з довгостоями :) http://fintiflyushkijuliana.blogspot.com/2015/10/blog-post_8.html
    Наприклад, кожного понеділка показувати звіт за тиждень. Дуже дисциплінує :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Согласна) завтра и организую))))

      Видалити
    2. Я теж вже розумію, що без щотиждневих звітів мій возик недоробок не рушить з місця, а буде лише збільшуватись. Навіть Юлі пропонувала на наші зустрічі приносити ці роботи, щоб усім разом надихати на їх закінчення.

      Видалити
  2. Процесів справді так багато! Наталю, натхнення тобі та вдосталь вільного часу для улюбленого хобі.
    Такі цікаві дизайни, але непрості (на деякі з них я б просто не наважилася). Ти справжня майстриня!
    А пекарі просто чудові, як сказала моя Даша "няшні" (і замовила собі тоненьких млинчиків, так що пішла я на кухню...)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Лідо! Це я з "Магічним Сантою" розумію, що погарячкувала, але стільки сил і коштів вкладено, що єдиний вихід вишивати ;)))
      Мої хлопці теж обожнюють такі млинці;)))

      Видалити
  3. И я люблю эту троицу с блинами, и блины люблю, у нас сегодня, кстати, на ужин будут блинчики.
    И процессов начатых... тоже куча кучная, но я с ними борюсь потихоньку.
    Мой рождественский Кардинал передаёт привет новенькому! ;-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вот и я начинаю борьбу, еще бы кто-то по рукам давал, когда тянусь за новой вышивкой ;)))

      Видалити
    2. Никто не даст. Тут только на себя надежда и на раздавателей "волшебных пенделей", тогда процессы хоть и понемногу, но двигаются.

      Видалити
    3. Да уж, в таких ситуациях без хороших друзей не обойтись, иногда достаточно одного слова, похвалы или восторга, просто поддержки и появляются крылья ;))))

      Видалити
  4. сколько разнообразных процессов!!! наверное это не очень правильно , но я сама такая.. не могу , чтоб была одна работа ,всегда есть несколько процессов.. и даже сейчас ,после переезда, когда я думала , что вот оно время дисциплины и самоконтроля, руки потянулись третий процесс, хотя в руках осенний пейзаж и еще одна отдыхалочка.так и живем..



    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катюша, я бы сказала - это совсем неправильно, но столько всего красивого вокруг хочется Всёёёёёё и желательно сразу. Будем себя дисциплинировать )))

      Видалити
  5. ООО! Я вражена кількістю вишивальних процесів! І хоча в мене самої процесів різних вистача, але з вишивкою я так не можу, неодмінно завершую попередню, а вже потім починаю нову. Мабуть, тому й перейшла на менший формат, для прикладного вжитку :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А картинка чудова! Особливо вираз на пиці пацючка - а чи дадуть смачного млинця? :)

      Видалити
    2. Дякую! Так, Наталя мені теж подобаються малі форми, але іноді неможливо встояти перед чимось великим та гарним ;))) а як же файно воно буде виглядати на стіні...;)))

      Видалити
  6. Дійсно казкова вишивка і назва "Млинцеві пекарі" додають затишку і підіймають настрій! І усі процеси дуже гарні. А коли не йде зараз, піде тоді, коли прийде час :) В мене часто так буває, закину процес (бувало не на один рік) а потім як дістану, та як візьмуся - раз і готово!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оксана! У мене так само, кожній роботі свій час ;))))

      Видалити
  7. Скыльки ж в майбутньому має з'явитись краси! Я також з Анею разом не добудувала 12 будиночків-місяців, а вже мабуть більше року пройшло. Згадую-і соромно(
    Тримайся, мотивуйся, хочу побачити закінчені роботи!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Марина! Мені ці будиночкі дуже подобаються і вишиваються вони легко. Марина, підключайтесь будемо добудовувати разом ;)))

      Видалити
  8. Пекарі чудові! ))) А скільки гарнесеньких процесів! Бажаю всіх їх успішно завершити :)
    У мене теж зазвичай кілька процесів почато, головне потім - дуже надовго не затягувати їх, бо забувається, що там треба робити ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катя, дякую! Кілька процессів не дають роботі набриднути, і згодна, головне надовго не полишати.

      Видалити
  9. А я думала одна така;) В мене паралельно і вишивка, і в`язання, і ліпка,і декупаж, і ще купа всього. А скільки НЕДОРОБОК((( І чому в добі не 48 годин?
    Бажаю натхнення!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Тетяна! Приєднуйся, разом веселіше працювати, я вирішила що потрібно в блозі недоробки викладать так швидче сумління просинаєтся ;))) і з'являється шанс закінчити роботи.

      Видалити
  10. Мама дАрАгая ))) Це ж яка радість, коли якийсь проект завершується )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юліє, радійсть неймовірна, але закінчіти вишивку - ще "ТЕ" випробування ;))

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...