пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

Дажбог -той, хто покриває благодаттю, ДАЄ добро і здоров'я.

Цю схему вперше побачила ще взимку, коли події на Майдані починали набирати оберти. Вирішила, що просто необхідно вишити цю картину, щоб Сонце нарешті засяяло над моєю любою Україною! 
Але знайти цей набір була ще та задачка, в усіх знайомих мені (нашіх та зарубіжних) інтернет-магазинах його не було. Тільки на сайті виробника знайшла посилання на магазин в якому цей набір був, доречі  магазин  дуже сподобався великий вибір. Замовила декілька наборів і почалось очікування, від дня замовлення до дня коли я нарешті отримала заказ пройшло майже два місяці. Навіть не треба казати скільки подій за цей час сталося, і ось нарешті Сонце у мене відразу почала вишивати.
А ще, взимку, почала читати дуже цікаву книжку "Велесова книга" Сергія Піддубного, не буду сперичатися правда це, чи ні, але та Віра яку сповідували наші пращури мені близька, дуже нагадує мені фільм "Аватар", треба жити в гармонії з природою!




Вишивка була готова ще в травні, але небуло сил і бажання щось писати та викладати у блозі. Зараз намагаюсь повернутися до блогожиття, але викладати буду лише роботи які пов'язані з Україною. З любов'ю до рідної батьківщіни, до рідного краю! 


Вишивка під склом тому дуже важко отримати гарні кадри, вибачте))
Це фото на дубі, якому мабуть 300-400 років. Багато бачив, багато пережив. 


Дуби - опора неба ("Велесова книга" дощечка 31).
Мира та любові! Молімося за мирних людей на Донбасі і за українських захісників!

10 коментарів:

  1. Яка цікава картина :)) А чия це розробка?
    Сама замовляла декілька разів у зарубіжних інтернет-магазинах, але не у цьому. Посилки добиралися до мене максимум за три тижні ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оксаночка!
      Це Design Works #2760 "SUN", до мене раніш теж швидко приходили замовлення, але у цьому магазині біля кожного дизайну стоїть мітка відвантаження 10-14 робочіх днів. Деякі дизайни йшли ще довше, тому довелося так довго чекати, але вибір в магазині дуже великий.

      Видалити
  2. Наталочко, вишивка просто неймовірна! дуже, дуже сподобалася! Тепла, навіть по-осінньому. Дякую, що поділилася. Давно хотіла прочитати Велесову книгу, тепер обов"язково візьмуся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мариночка, дякую! Книга чудова перевертає всі уявлення про історію України і світа в загалі, а ще дуже багато пояснює про нашу Рідну Віру. Після неї на світ дивлюся іншими очіма.

      Видалити
  3. Дуже цікава картина. Хай бог береже нашу чудову Україну, бо вона найкраща у світі!!! І книгу уже хочеться прочитати)

    ВідповістиВидалити
  4. крута картина, дух перехоплює)

    ВідповістиВидалити
  5. ніколи не бачила такої краси.... така сильна, така магічна! дуже дякую за Вашу українську) и хай нам всім щастить) віримо в перемогу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталя! Щіро вірю, що думки, та молитви яки промовляла вишиваючи цю роботу справдяться и Україна нарешті стане вільною!!! Слава Україні!

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...